Download Yazula voor IOS
Download Yazula voor Android

Hoe werkt Yazula nu precies?

Yazula koppelt berichten aan de geografische positie van een locatie. Wanneer u dat punt nadert, dan ontvangt u het bericht via de Yazula-app op uw smartphone. Naast onze app hebt u 2 zaken nodig om onze berichten te ontvangen. Internet voor de data communicatie en GPS om op basis van uw positie te bepalen welke berichten in uw omgeving verzonden kunnen worden.

Wat voor soort berichten worden via Yazula verstuurd?


Overzicht soorten berichten

Via Yazula ontvangt u allerlei nieuws, informatie, commerciële acties uit de omgeving waar u op dat moment bent.

Politienieuws, vermissingen, opsporingsberichten en Amber Alerts worden door ons automatisch in Yazula geplaatst. Zo bent u altijd op de hoogte wat er op het gebied van veiligheid rondom u heen gebeurt.
Yazula plaatst ook de informatie van zwemwater.nl locatie based in Yazula. Bij het naderen van een van de 820 officiële buiten zwemplekken wordt u automatisch op de hoogte gesteld over de zwemwater kwaliteit en veiligheid van de zwemlocatie.

Diverse gemeenten en provincies zullen kort na de lancering ook met Yazula starten. In het westen zal Westland Infra als eerste regionale netbeheerder Yazula gebruiken voor het versturen van service berichten in gebieden waar een elektriciteit / aardgas storing optreedt.

Commerciële bedrijven hebben door Yazula nieuwe marketing mogelijkheden gekregen. Het peilen van uw mening, een leuke cadeautjes ontvangen op het moment u een winkel nadert, digitale coupons ontvangen, een spontane actie ..... Het zijn maar een paar eenvoudige voorbeelden die mogelijk zijn via Yazula.

Bereik bericht

Het bereik van een bericht is standaard maximaal 10.000 meter rondom het geografisch punt. Als ontvanger hebt u voor de standaard berichten van Yazula de mogelijkheid het bereik in de app naar eigen voorkeur aan te passen. Home range modus 0-500 meter en highway modus 500-10.000 meter.


Selecteren type berichten

Iedere Yazula gebruiker kan naast het bereik ook berichten per categorie selecteren / deselecteren en ook bedrijven eventueel blokkeren. Op deze manier heeft u als ontvanger alle vrijheid zelf te bepalen welke berichten u wel / niet wenst te ontvangen.