Soort berichten

Wanneer u de aanmeld procedure hebt afgerond en Yazula credits hebt aangeschaft, kunt u Yazula berichten versturen. Yazula biedt op dit moment vier type berichten die u kunt versturen. Basis bericht, Kado - actie bericht met beperkte oplage, Enquête berichten en berichten op basis van een url verwijzing.

Basis bericht

Yazula's basis bericht (naam zegt het al) is een bericht type die door zijn algemeen karakter vele mogelijkheden kent.

Geschikt voor informatie of commerciële uitingen / aan-biedingen - coupon acties. Bericht kan door iedereen ontvangen worden.

Kado - actie bericht

U bepaalt in dit bericht zelf het aantal berichten en de frequentie om de hoeveel keer een bericht verstuurd wordt.

Deze vorm is erg geschikt om bij acties gecontroleerd iets weg te geven of een actie met een beperking in het aantal te versturen berichten

Enquête bericht

Met de enquête module koppelt u eenvoudig in slechts 5 minuten een enquête aan een geografische locatie. Hoe goedkoop kan marktonderzoek zijn.

Geschikt voor gebiedsgericht marktonderzoek. Bericht kan door iedereen ontvangen worden.

Url verwijzing

Creëer zelf alle vrijheden en ontwikkel een mobiele webpagina voor Yazula. De url verwijzing toont direct uw mobiele Yazula pagina in het bericht.

Geschikt voor bedrijven die volledige vrijheid in HTML ontwikkeling wensen. Bericht kan door iedereen ontvangen worden.


Projecten

Yazula biedt u standaard al veel communicatie mogelijkheden aan. Maar wij kunnen u nog veel meer bieden. Wilt u dat wij de berichten voor u versturen of wilt u dat onze reclameafdeling een actie voor u bedenk? Ook dat is mogelijk.

Meer locaties

Ook bestaat de mogelijkheid dat u naast uw standaard Yazula locaties aanvullende locaties wenst in te zetten in een actie of campagne. Ook hier zijn veel creatieve mogelijkheden te bedenken. Neem gewoon contact met ons op om de mogelijkheden voor u te inventariseren.